Aupair munka, babysitter munka külföldön

Folyamatos munkalehetőség Babysitter, Aupair munkakörben. Ha szeretnél külföldön munkát vállalni, pénzt keresni, nyelvet tanulni. Akkor itt a lehetőség. Közel 3000 család várja Franciaországban, Angliában, Ausztriában, Svájcban, Németországban hogy megfeleő aupairt, és babysittert találjon magának. Szerződéses munka. Ingyenes regisztráció. Nincs közvetítői díj, teljesen ingyen jelentkezhetsz, és kaphatsz külföldön munkát. Minimális nyelvtudás szükséges!
Töltsd ki ezt az egyszerü, angol nyelvű jelentkezési űrlapot, hogy azonnal közel 3000 aupair, babysitter állás várjon rád.

Ingyenes jelentkezés itt


2009. október 27., kedd

Külföldi munka- Aupair munka, babysitter állások

Folyamatosan keresünk Aupaireket, Babysittereket külföldi munkára.

Szeretnél külföldön dolgozni? Fiatalos Aupereket, Babysittereket, Nannykat, munkavállalókat keresünk Angliába, Svájcba, Franciaországba, Németországba, Ausztriába.
Minimális angol vagy német nyelvtudás szükséges.
Ingyenes regisztráció, adatbázisunkban közel 3000 család várja külföldön a megfelelő aupairt vagy babysittert.

Ingyenes jelentkezés itt


Jelentkezés nagyon egyszerű, és teljesen ingyenes. Hogyha jelentkeztél, már csak be kell lépjél, és azonnal tudsz böngészni, a közel  3000 család ajánlata közül, akik babysittereket, aupaireket keresnek.
Teljesen INGYENES  regisztráció, ha megtaláltad azt a családot akihez szeretnél kimenni, akkor közvetlenül velük veheted fel a kapcsolatot. Teljesen ingyen, nincs közvetítői díj, nincs semmilyen rejtett költség.

Egy egyszerű, angol nyelvű űrlap kitöltésével, teljesen ingyen jelentkezhetsz itt.

Ingyenes jelentkezés itt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése